Perussuomalaisia valittiin Tampereen luottamuspaikoille

Tamperelaisia perussuomalaisia on valittu seuraavan kahden vuoden ajaksi Tampereen kaupungin luottamuselimiin. Tampereen kaupunginvaltuusto teki kokouksessaan 20.5. jäsenvalinnat valtuuston puheenjohtajistoon, kaupunginhallitukseen sekä lautakuntiin ja johtokuntiin toimikaudelle 1.6.2019–31.5.2021.

Kaupunginhallitukseen perussuomalaisena jäsenenä valittiin Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtaja Kirsi-Maarit Asplund. Varajäsenenä toimii valtuustoryhmän puheenjohtaja Lassi Kaleva.

Sosiaali- ja terveyslautakuntaan valittiin varsinaiseksi jäseneksi Jani Moisio ja varajäseneksi Eeva-Maria Tuominen. Sivistys- ja kulttuurilautakunnassa varsinaisena jäsenenä on valtuustoryhmän jäsen Terhi Kiemunki (sit.) ja varajäsenenä Jani Moisio.

Yhdyskuntalautakunnassa varsinaisena jäsenenä toimii Ossi Aho ja varajäsenenä Antti Suonvieri. Tampereen Infra Liikelaitoksen johtokuntaan valituiksi tulivat varsinaiseksi jäseneksi Markku Forsberg ja varajäseneksi Henri Häkkilä.

Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokuntaan valittiin varsinaisena jäsenenä Arja Tuppurainen ja varajäsenenä Toni Hemminki. Tuppurainen toimii lisäksi johtokunnan varapuheenjohtajana.

Tampereen Perussuomalaiset toivottaa luottamuspaikoille valituille onnea tehtävissään!

Kirjoitettu 20.5.2019

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa