Tampereen Perussuomalaiset nimesi 12 ensimmäistä kuntavaaliehdokasta.

 

Tampereen Perussuomalaisten ensimmäisten nimettyjen ehdokkaiden joukossa ovat kansanedustaja, filosofian tohtori Sakari Puisto, valtuustoryhmän puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Lassi Kaleva, kaupunginhallituksen jäsen, Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtaja Kirsi-Maarit Asplund, yhteiskuntatieteiden tohtori, professori (emeritus) Ilmari Rostila, ilmastointiasentaja, pääluottamusmies Jani Moisio, liikenneopettaja, liikennetoimittaja Arto Grönroos, eduskunta-avustaja, muusikko Erkki Seppänen, Perussuomalaisen Nuorison pääsihteeri, matkailupalvelujen tuottaja Antti Moisander, suurtalouskokki Arttu Ristiniemi, tekniikan lisensiaatti Joonas Kiviranta, opiskelija Valeri Helvamo sekä hallintotieteiden maisteri, toimitusjohtaja Tapani Leppänen.

 

“Ehdokaslistalta löytyy vaihtelua niin ikäluokassa kuin ammattitaustassa ja tulee näin heijastamaan läpileikkausta Tampereen väestöstä.

 

Tampereen Perussuomalaiset pyrkii asettamaan täyden sadan ehdokkaan listan ja uskommekin Perussuomalaisten nousevan näissä vaaleissa kolmen suuren valtuustoryhmän joukkoon.” – toteaa Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtaja Kirsi-Maarit Asplund.

 

Tampereen Perussuomalaiset lähtee kuntavaaleissa ajamaan tavallisen kuntalaisen asiaa keskittymällä perusasioihin, arjen sujuvoittamiseen sekä menojen priorisointiin, suuruudenhullujen tai ideologisten projektien sijaan. Tampereen pitää olla houkuttava kaikille. Kaupungin huumeongelma, roskaisuus ja autovastaisuus heikentävät keskustan vetovoimaisuutta ja nämä ongelmat on otettava vakavasti kaupungin päätöksenteossa. Tampereen Perussuomalaiset haluaa myös vahvistaa Tampereen brändiä. Tampere on jo esimerkiksi sauna- ja teatteripääkaupunki, ja näiden lisäksi Tampere voisi nostaa profiiliaan myös muilla vahvuusalueillaan. Näitä ovat muun muassa tapahtumien järjestäminen, urheilu, ja laadukkaat koulutuslaitokset.

 

Tampereen Perussuomalaiset, hallitus

 

Lisätietoja:

Kirsi-Maarit Asplund, puheenjohtaja Tampereen Perussuomalaiset ry

Puh: 045-121 3360

Sähköposti: kirsimaarit.asplund@nullgmail.com

 

Sirpa Tuppurainen, vaalipäällikkö

Sähköposti: sirpatuppurainenps@nullgmail.com

 

Kirjoitettu 15.6.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa